Het proces

Om deze verse bloemen goed te bewaren, is het van cruciaal belang dat de luxe rozen worden gesneden wanneer ze op hun mooist zijn. De bloemen worden vervolgens in een mengsel van glycerine en andere natuurlijke plantaardige elementen gedaan. Dit hydrateert de roos van de bloembladen tot de stengel en vervangt het sap erin.

Na een paar dagen is het proces rond en heb je luxe rozen behouden die flexibel zijn en er natuurlijk uitzien. Om de vele verschillende kleuren te verkrijgen die u beschikbaar ziet, vindt er een verfproces plaats kort nadat de conservering is voltooid.

Het verschil tussen onze luxe longlife rozen en gedroogde bloemen.

Het proces van het bewaren van rozen verschilt enorm van het drogen ervan. Wanneer u een bloem droogt, wordt deze meestal enkele dagen ondersteboven opgehangen om de bloei en stengel uit te drogen. Na een paar dagen of weken worden de rozen gedroogd. Het resultaat is een boeket dat broos is, zijn levendige kleur mist en gemakkelijk breekbaar is.

Het verschil is dan ook verbluffend. Omdat gedroogde bloemen uitgedroogd zijn, gaan ze niet lang mee en kunnen ze gemakkelijk bloemblaadjes breken of verliezen. Op een veilige plaats kunnen ze enkele maanden meegaan, maar als ze per ongeluk worden gestoten of verplaatst, heb je meer een puinhoop dan een boeket.

Van onze longlife rozen kan daarentegen veel langer worden genoten, zelfs tot 3 jaar.

Ze zijn perfect voor interieurdecoratie, bij u thuis, op het werk, restaurants cafés etc.

Wanneer jij een cadeau wilt kopen voor een bijzonder persoon, wil je ook een bijzonder cadeau hebben. Onze verschillende creaties zijn zo’n unieke gift.

Voor Valentijn, moederdag een verjaardag, een jubileum of gewoon iemand eens echt verrassen.

 

Veel winkelplezier.

Onderhoud

Eigenlijk geen

Geef de rozen GEEN water! Het gebruik van water zal de rozen direct beschadigen.

Besproei de rozen niet! Gebruik geen parfums of andere vloeistoffen!

Bij voorkeur gebruik op kamertemperatuur.

Geen extreme warme of koude omstandigheden

Voorkom direct zonlicht

Ga delicaat met deze luxe longlife rozen om.

Eventueel zeer voorzichtig reinigen met een zachte stofdoek of een stroom droge lucht.

Er zijn vele omstandigheden die bepalend zijn hoe lang u van onze longlife rozen kunt genieten.